Välkommen till min Hemsida

Mitt namn är Carl Westling och jag arbetar som Mannatech® Oberoende Associate och som en social entreprenör med Mannatech® Nutrition och hälsoprodukter samt med deras M5M program, som är ett program med uppdraget att bekämpa den globala undernäringen genom tillföra världen med Real Food Technology® tillskott och samtidigt ge och belöna livet för dem som kämpar för vår sak.

Visionen är att påverka den globala epidemin av barns undernäring genom att länka fem miljoner konsumenter av Real Food Technology tillskott till fem miljoner barn i nöd.

Mannatech är världsledande inom utveckling och distribution av högkvalitativa kosttillskott och hälsoprodukter.
 
Mannatech har fem kärnprodukter i branschen under lång tid och det är:
[1] Ambrotose: Cell-till-cell kommunikation för den allmänna hälsan.
[2] PhytoMatrix: Nourish din kropp med vitaminer och mineraler.
[3] Ambrotose AO: skydda kroppen från fria radikaler.
[4] Plus: CBalance din Endocrine Health.
[5] Essential Source Omega-3: Optimera din hjärna och hjärtas prestanda.
 

Vi har nu även en ny revolutionerande hudvårdsprodukt, 

Ūth Rejuvenation Crème,  UTH föryngrings Crème


(Men, den är inte tillgänglig i alla länder.)
  
Länder som är öppna i dag är: USA, Kanada, Storbritannien, Sydafrika, Mexiko, Australien, Nya Zeeland, Sydkorea, Taiwan, Japan, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tjeckien, Estland, Tyskland, Nederländerna, Österrike, Irland, Singapore, Namibia, Hong Kong och Spanien.


Fler länder är på tur att öppnas upp i en nära framtid.

 
Så ni som läser den här informationen, oavsett vilket land du kommer ifrån, skicka mig ett mail eftersom ditt land är kanske är en av de länder som är på väg att öppnas eller kanske att du har några släktingar eller vänner som bor i en del av de länder där vi har verksamhet idag!

 

E-post:   wegu.global@yahoo.com     eller   wegu.global@gmail.com  

 

Vi har  Business Opportunity Meetings i

 

Wolverhampton, UK Måndag 8 Feb. och 22 Feb, Möte tid: 19:30 till 08:30

London, UK  tisdagen den 9 feb., torsdag 11 feb. och

Tisdag 23 feb. Mötestid: 19:30 till 08:30, Gäster är gratis


Frankfurt, Tyskland  måndag 15 feb. Mötestid 19:30, Gäster är gratis

Stuttgart, Tyskland tisdag 16 feb. Mötestid 19:30, Gäster gratis

Munich, Tyskland onsdag 17 feb. Mötestid 19:30, Gäster gratis

Dusseldorf, Tyskland 18 feb. Mötestid 19:30, Gäster gratis

 

Om du är intresserad av att gå och lyssna på något av mötena

skicka ett e-mail till mig och jag kommer att skicka en

inbjudan med plats och all information till dig.

 

Det kommer fler möten i olika länder och städer under

våren och jag kommer att ge ut städer och platser för

det så snart jag har fått schemat.
Men allt är upp till dig och vilka drömmar och mål du har i ditt liv.

Jag vill bara ge dig möjlighet att få kunskap om Mannatechs verksamhet och hur man kan bli en Mannatech Associate eller en Medlem eller om du kanske skulle vilja vara en Kund?
 
Men först av allt skulle jag föreslå att du studerar informationen nedan och jag föreslår att du också gå in på andra länkar på webbsidan, och sedan har du också information på engelska, tjeckiska, tyska, estniska, finska, spanska och kinesiska.

 
Jag hoppas du finner allt detta intressant, och jag ser fram emot feedback från dig!Vår historia börjar med Aloe
Aloe Vera har länge varit känd för att vara utomordentligt gynnsam för den mänskliga kroppen. På 1980-talet upptäckte några forskare varför. Dess viktigaste ingrediens är en polysackarid och Mannatechs vetenskapsmän lyckades isolera och stabilisera denna ingrediens och kombinera den med andra naturliga växtpolysackarider som vi inte alltid får med vår moderna kost.

Resultatet: ett fantastiskt och kraftfullt dagligt tillskott för att förbättra grunden för ditt välbefinnande, ända från dina celler!


Vilka är Mannatech?
Aktiebolaget Mannatech grundades 1994 och är ett globalt direktförsäljningsföretag som utvecklar och marknadsför högkvalitativa och vetenskapligt baserade näringstillskott. 
Mannatechs huvudkontor ligger i Coppell, Texas och dess partners säljer produkter i USA, Kanada, Australien, Storbritannien, Japan, Nya Zeeland, Sydkorea, Taiwan, Danmark, Tyskland, Sydafrika, Singapore, Sverige, Norge, Österrike, Nederländerna, Mexiko, Estland, Finland, Irland och Tjeckien. 
Företaget är noterat på NASDAQ-börsen i USA.

Våra styrkor
Vår investering på över 50 miljoner $ i forskning och produktutveckling har givit utdelning i real food technology-lösningar till en hälsosam värld.
 
Vi är stolta över att ha ett av världens mest avancerade interna forsknings- och utvecklingslaboratorier i branschen. Våra forskare har banat vägen för flera framsteg inom hälsobranschen, inklusive den banbrytande upptäckten av glykonutrienter och utvecklingen av Real Food TechnologySM-lösningar - vår metod att använda växtbaserade och naturligt förekommande ingredienser för att skapa näringstillskott.
 
Vårt forskningsteam är oöverträffat och har registrerat över 45 patent runt om i världen för tekniken bakom våra Ambrotose®-produkter. Dessa patent garanterar dig några av de mest unika produkterna som finns tillgängliga på marknaden idag. Vi har stor tilltro till och skyddar omsorgsfullt våra produktpatent mot intrång.

Vår möjlighet
Mannatech anser fortfarande att nätverksmarknadsföring är det mest kostnadseffektiva sättet att snabbt och effektivt introducera sina produkter på den globala marknaden. Nätverksmarknadsföring minimerar initialkostnader jämfört med konventionella marknadsföringsmetoder och gör det möjligt för Mannatech att vara mer lyhörda för marknadens ständigt föränderliga villkor. Mannatech fortsätter att forska fram nya produkter och fokusera på en kontrollerad framgångsrik internationell expansion.
 
Vår framtid
Just nu är det en spännande tid inom hälsobranschen. Branschen är full av möjligheter. Läkare, branschexperter och allmänheten har ändrat sina åsikter från behandling till förebyggande och förser proaktivt våra kroppar med vad de behöver för att hålla oss friska. Mannatech ligger i det främsta ledet genom sitt sortiment av olika växtbaserade näringsprodukter som hjälper dig och din familj att njuta av den livskvalitet du förtjänar.

Integrerad Hälsa
Hela Kroppen, Hela Du, Och ett helt nytt synsätt

Så vad är integrerad hälsa ? Vi tror på ett nytt synsätt då det gäller hälsa , som omfattar hela människan - ande , kropp och själ. Detta synsätt söker en kombination av två saker:den bästa konventionella medicinska behandlingen och den bästa komplementerande strategien för att skapa de mest substansiella hälso fördelarna. Det fungerar inte som ersättning eller alternativ till konvetionell behandling , men när dessa två synsätt verkar tillsammans med synnergieffekt så kan detta bli vägledande för att skapa Global hälsa.

Visa vägen för global hälsa och välmående
För bara ett par decennier sedan, var begreppen integrativ medicin och integrativ hälsa relativt främmande för många människor. Men nu, har dessa idéer, som ursprungligen drevs av en liten, berörd del av allmänheten, anamats av ledande medicinska skolor. Och där man tillhandahåller medicinsk utbildning. sjukhus och läkare; och inovativa näringstillskotts tillverkare som Mannatech, som erkänner sitt ansvar för att främja global hälsa och välmående.

Från Glyconutrients till näringsrika produkter
Grunden för Mannatechs integrativa strategi är byggd på upptäckt och utveckling av teknik som stöder en särskild kategori av näringsämnen, kallas glyconutrients.
Glyconutrients ger en unik uppsättning näringsmässiga byggstenar för att stödja kroppens normala återbyggnads processer. Forskning har visat att glyconutrients kan stödja de olika funktionerna av immunsystemet och bidra till att de bästa resultaten.
Född ur vår glyconutrient forskning kommer en mångskiftande men kraftfull linje av näringstillskott som bygger på en integrativ hälso strategi. Baserad på sunda vetenskapliga principer som vår Real Food Technology®-solutions – våra kosttillskott är utformade för att ge kroppen de essentiella näringsämnen som är mest naturliga och synergistiska med livsmedel. Du upptäcker att Mannatech, inte tror på en som passar alla metod för att upprätthålla optimal hälsa, snarare vitaminer och hälso program som är individuellt anpassat för vara varje persons behov.

Vår Upptäckt inom Glyconäring : Ambrotose Produkterna.
Hjärtat i Mannatech´s Integrativa Hälsolösningar är Ambrotose produkterna som kompletterar cirkeln av omsorg.Ambrotose Produkter:
·Förser din kropp med Glyconäring.
·Ger support till din cell till cell kommunikation.
·Ger support till immun systemet samt ämnesomsättnings system, och kan öka din kognitiva förmåga.
Ambrotose produkter är omgiven och stöds av vad vi anser vara fem huvudkomponenter inom Hälsa: Nutrition, andlighet, relationer, aktivitet och konventionell medicinsk omvårdnad. Var och en av dessa aspekter stöder livs förändrande hälso möjligheter.
God hälsa kan underhållas bättre när du ta en mer aktiv roll för att ta hand om dig själv. Det finns många enkla saker du kan göra för ditt eget välbefinnande. Överväg några av dessa idéer:
 
·Näring: konsumera mer naturliga livsmedel och vatten, lägg till livsmedels baserade näringstillskott till din diet.
·Andlighet: Odla en medvetenhet om Ande eller energi inom och allt runtomkring.
·Relationer: Fyll ditt liv med positiva, upplyftande människor och var en positiv inverkan på andra.
·Aktivitet: Håll dig alltid i rörelse. Täta och regelbundna övning stärker immunsystemet.
·Konventionell medicinsk omsorg: Etablera ett starkt läkare - patient förhållande; schemalägg regelbundna kontroller.
Dessa koncept går hand i hand med Mannatechs tro på att utbilda och förmå människor att ta ansvar för sitt eget välbefinnande – Ande - Kropp och Själ. Vi har åtagit oss att ändra framtiden för hälso och sjukvård genom en Integrativ hälso lösning – en tidlös lösning vars tid har kommit.

Real Food TechnologySM-lösningar
Våra Real Food Technology-lösningar är din biljett till en bättre hälsa. Vi har hämtat ingredienser som redan finns i naturen och blandat dem för att skapa patenterade och vetenskapligt baserade näringstillskott. Våra världsklassiga och naturliga vitaminer som tagits från växtriket, mineraler och glyconutrienter ger din kropp vad den behöver för att hjälpa den att växa och hålla sig stark.

Hur vet man vilka näringstillskott som är bra för mig när det finns så många olika att välja mellan? Vilka produkter kommer att ha en positiv inverkan på mitt och mina familjemedlemmars liv?

I en värld som verkar ha insett att det naturliga är bättre har Mannatech banat vägen för Real Food Technology-lösningar för att ge konsumenter standardiserade nivåer av naturliga och växtbaserade näringsämnen på näringseffektiva nivåer och erbjuder det bästa alternativet till syntetiska vitaminer och mineralprodukter samt så kallade superjuice-produkter.

"Med våra real Food Technology-lösningar föredrar vi att få våra vitaminer och mineraler, fytonäringsämnen och andra ingredienser från riktig mat och erbjuda dem i ett format som är enkelt för människor att ta varje dag". Dr Rob Sinnott, vice vd, Global Chief Science Officer.

Mannatechs kosttillskott använder Real Food Technology-lösningar. Genom att använda naturens godhet och kombinera det med den kraftfulla vetenskapen kan vi erbjuda näringsrika produkter. För varje produkt gör Mannatech noggranna efterforskningar för att få fram den högsta kvaliteten och de mest verksamma produktingredienserna som alla har valts ut för att komplettera varandra.

Ge din kropp det naturliga och hälsosamma stöd den förtjänar.
Din kropp är otroligt dynamisk - varje dag upprätthåller, skyddar och reglerar den sina 60 biljoner celler. Cellens förmåga att kommunicera är central för kroppens hälsa.

Ett viktigt koncept som alla borde lära sig är att det finns viktiga näringsämnen som varje cell kan dra nytta av för att hålla sig frisk och fungera optimalt. Det kan dock hända att några av de mest kritiska och grundläggande näringsämnen som behövs för att underhålla, skydda, vårda och reglera celler inte normalt återfinns i vår kost. Ingen enskild produkt eller juice kan ge allt kroppen behöver.


En lågglykemisk kost är nyckeln till en sund kropp
Mannatech har sedan länge insett att bibehållandet av en hälsosam kroppsvikt är avgörande för livskvaliteten. Mannatechs viktkontrolllösningar hjälper dig att behålla en hälsosam vikt - oavsett konditionsnivå. Principen bakom ingredienserna i detta produktsortiment som utformats för att passa en lågglykemisk kost, stöddes i en artikel som publicerades i mars 2007 i Lancet av David Ludwig, docent i pediatrik vid Harvard Medical School. Han sade bland annat, "Läkaren bör överväga en lågglykemisk kost som ett ansvarsfullt tillvägagångssätt..."
Oavsett om du är en idrottsman i världsklass eller bara funderar på att börja träna, finns det en viktig sak som du bör känna till om motion och som gäller oss alla - vi förbränner kolhydrater och fett för att producera energi. Enkelt uttryckt, om vi kan träna hårdare och längre, kommer varje nivå av träningsprogram att förbättras. Oavsett om du tränar på allvar eller bara tycker om sköna promenader, är Mannatechs konditionslösningar framtagna för att förbättra din prestation och förbättra din uthållighet. De är utformade att ge människor långvarig energi och att hjälpa dem hålla sig friska och aktiva!


Om du visste att ingredienserna i dina kosttillskott var bensin och stenar, skulle du byta?
Sanningen om vad som verkligen finns i de flesta vitaminer är chockerande. Stenkolstjära, bensin, stenar: de är alla vanliga källor för ingredienser i syntetiska kosttillskott, vilka utgör 95 % av alla kosttillskott på marknaden bara i Nordamerika. 1 Ingredienser som det här tas helt enkelt inte upp väl (om alls) av din kropp. Lägg dessutom till att vi normalt inte får i oss all den näring som vi behöver och i rätt mängd i vår kost, Är det här du?

Skulle du inte föredra att byta till ett dagligt kosttillskott som är äkta?

Nu kan du det. Vi utmanar dig att byta till kraftfulla, växtbaserade kosttillskott baserad på Real Food Technology©-lösningar.


Min webshop http://mtex.it/njgln5cb där ni hittar produkter och priser och även möjlighet att registrera er som medlem.

Väntar på att få höra från dig!

Socialt entreprenörskap – Det är vad vi sysslar med
Termen "socialt entreprenörskap" handlar om det som i tysthet håller på att bli den mest kraftfulla affärsmodellen under 2000-talet. Det är en spännande affärsstrategi som hanterar globala problem, som fattigdom, undernäring, frisk luft och rent vatten samt hälsovård. Med detta nya initiativ förutsäger världens ledande beslutsfattare att det inte bara håller på att bli den mest målinriktade, lönsamma plattformen i vår tid, utan även en revolutionär omsvängning för hållbar, global förbättring.

Allt detta kan låta som högsträvande och ouppnåeligt, men det är det absolut inte. Vi har nämligen ett enkelt, sömlöst och dynamiskt sätt som gör att du kan ansluta dig till oss när vi tar oss an uppdraget att förändra världen. 
Förändra ditt liv – förändra din värld.“När vi bara iakttar problem runt omkring oss säger vi, "Sånt är livet." När vi skapar förmågan att lösa dessa problem säger vi "Det handlar om livsstil” Sam Caster, grundare av Mannatech.
Sociala entreprenörer finns i alla former och storlekar, och de har en viss gemensam röd tråd. Sociala entreprenörer är människor som är fast beslutna att lösa världens största utmaningar genom innovativa och målinriktade lösningar och genom att förbättra både kassaflödet och den tekniska supporten för sina vinstdrivande företag genom att länka dem synergistiskt till befintliga icke vinstdrivande organisationer för att nå de mål som kan förändra världen.

Sociala entreprenörer är föregångare till och katalysatorerna för en större förändring i hur vi löser världens stora problem.
Huvudelementen för en framgångsrik social entreprenörskapstrend är;
1.Åta sig ett globalt problem
2.Utveckla en innovativ och ny lösning på det problemet.
3.Få allmänheten på din sida för att kämpa för din sak
4.Hitta kreativa sätt för att kompensera människor som väljer att delta

Mannatechs sociala entreprenörskap är en plattform för en kraftfull blandning av mål, produkter och engagemang som påverkar världens mest undernärda barn och deras liv. Vi förmedlar förändring, precis mitt i det hela. Det kan du också göra...

Mannatech – Ge på riktigt – Program som fungerar.Få ett bättre liv genom att göra en stor förändring
En äkta ekonomisk frihet finns inom räckhåll på Mannatech. Det beror på att vi inte skryter när vi säger att vi har en av branschens mest generösa kompensationsplaner. Den skapades för att erbjuda en väg till obegränsade förtjänstmöjligheter och samtidigt förbättra andras liv och välbefinnande. I och med friskvårdsbranschens beräknade tillväxt har du nu en av de största chanserna att verkligen bli frisk, rik och klok.
Mannatechs passionerade nätverk av människor är kärnan i det vi gör bäst, vilket är att skapa varaktiga relationer genom våra hälso- och välbefinnandeprodukter och hjälpa andra att få ett bättre liv.
Vår dynamiska affärsmöjlighet ger dig de faktiska möjligheterna att:
·Finansiera din familjs välbefinnandeprogram
·Hjälpa till att leverera Real Food TechnologySM -lösningar
·Uppnå ekonomisk frihet
·Bli självständig och uppnå dina drömmar
·Spendera mer tid med dina nära och käraInkomstmöjlighet
Mannatechs mål och framgångar påverkas direkt av våra partners hårda arbete och energi. Vi belönar våra partners med möjligheten att uppnå ekonomisk frihet genom att bygga upp en Mannatech-verksamhet genom distributionen av våra högklassiga välbefinnandeprodukter.

Trots att våra produkter, som grundar sig på Real Food TechnologyTM-lösningar, är kända över hela världen, får även vår prisbelönta provisionsplan mycket uppmärksamhet. Vår karriär- och kompensationsplan är en av de mest lönsamma i branschen. Vår steg-för-steg-plan vägleder dig genom processen med att bygga upp din verksamhet och hjälper dig att dra fördel av den växande globala inriktningen på välbefinnande. Mannatechs partners kan också koppla in sig till ett verkligt globalt system från första dagen, något ovanligt inom direktförsäljning.

Mannatechs affärsmodell är en nätverksmarknadsföringsaffärsmodell som skapar ett effektivt sätt att leverera produkter direkt från företaget till konsumenten. Det är mun-mot-mun-metoden eller "förtroendemarknadsföring" som bygger på personliga relationer. Den avlägsnar de mellanhänder som är så vanligt inom traditionella affärsmodeller OCH minskar drastiskt antalet människor eller aktiviteter som delar på vinsten. Istället för att återanvända vinsterna i funktioner som reklam, hyllutrymme och återförsäljare, fördelar Mannatech dessa belopp till sina partners.

Dessa affärsmöjligheter är utformade så att de tilltalar både kvinnor och män inom alla sociala och etniska grupper. En av de stora attraktionerna med en nätverksmarknadsföringsverksamhet är att engagemanget är helt flexibelt. Det kan vara bara några timmar i veckan eller, för några, en heltidsverksamhet

Karriär- och provisionsplanen...
är en av de mest generösa och ekonomiskt givande i branschen. Planen erbjuder en unik kompensationsström i flera skikt som är globalt rättvis och som kan öka potentiella belöningar i varje skede av verksamhetstillväxten. Genom denna karriär- och provisionsplan har du möjlighet att tjäna pengar från varje land där Mannatech verkar.
Vad är en Xtreme Food Makeover?

Det finns ingen tvekan om att mat inte är vad den brukade vara.

Faktum är att bristen på näring i vår mat har blivit ett av de största problemen världen står inför idag. Medan det är obestridbart att näring fungerar som bäst när den kommer från naturen, har vi blivit vana vid att välja bearbetade livsmedel och att ta syntetiska kosttillskott. Men det fungerar inte. Dessa näringsmässiga imitationer kan helt enkelt inte tillgodose våra komplexa kroppar med vad de kräver: näring med naturligt, äkta ursprung.

Men det finns en lösning.

Över en miljon människor har tagit kontroll över sin hälsa genom att återföra de näringsämnen som saknas vår i moderna diet. Här är din chans.

Det är dags för en Xtreme Food Makeover med Mannatech!

Du kanske funderar vad är en Xtreme Food Makeover?

En Xtreme Food Makeover Presentation består av att man presenterar fyra korta videor som belyser dagens brister på näring i vår dagliga mat och även vårt val av mat som har ändrats de senaste årtiorna. 

Efter man sett dessa fyra videor kan man själv fråga sig om man är intresserad att ändra sina matvanor och tillföra naturliga vitaminer och mineraler för ett hälsosammare liv, om man även vill ta del av Mannatech`s affärsmöjlighet?

Allt är upp till dig själv och vilka drömmar och mål du har i livet.

Jag ger dig gärna information om Mannatech´s Produkter och Affärsmöjlighet. 
Hur man kan köpa produkter som Kund, hur man kan registrera sig som Medlem för att köpa produkter till rabatterat pris och hur man kan registrera sig som Partner för att köpa produkter för rabatterat pris plus möjligheten att sälja produkter till egna kunder plus att man har möjligheten att bygga upp en affärsverksamhet enligt Mannatech´s Marknadsplan.
Om ni har några funderingar eller frågor eller vill ha mera personlig information?


Skicka ett mail eller skriv en kommentar i textrutan nedanför så kommer jag svara så snart det är möjligt.


Min webshop http://mtex.it/njgln5cb där ni hittar produkter och priser och även möjlighet att registrera er som medlem.


Väntar på att få höra från dig!


Mail adresser:     wegu.global@yahoo.com      eller    wegu.global@gmail.com    

 

Med vänliga hälsningar    CarlSkriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Eva | Svar 28.01.2016 09.57

Hej Carl,
Jag är intresserad att köpa några produkter, däribland Ūth Rejuvenation Crème, kan jag köpa av dig?
MVH Eva

Maral Salehi | Svar 01.08.2015 03.52

Hej Carl!
Skulle oxå vilja veta hur jag beställer.

MarKar | Svar 03.02.2015 14.31

Hej Carl,
Går det att köpa NutriVerus via Internet och hur mycket kostar det?
MVH
Marianne

Anneli | Svar 06.01.2015 16.54

Hört talas om era produkter och är intresserad av att köpa, hur gör jag

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.01 | 09:57

Hej Carl,
Jag är intresserad att köpa några produkter, däribland Ūth Rejuvenation Crème, kan jag köpa av dig?
MVH Eva

...
09.11 | 13:01

Hello, I would like to know more about your business. Pls send me the details n the contact at cheer1789@gmail.com

...
01.08 | 03:52

Hej Carl!
Skulle oxå vilja veta hur jag beställer.

...
16.03 | 20:53

Buenas tardes, me han hecho cargo a mi tarjeta el 14-2-15 de 99 € sin haber confirmado ningun pedido y peor aun sin haber recibido nada- Espero respuesta

...
Du gillar den här sidan